//Villanyszerelés Pécs és környékén

Villanyszerelés Pécs és környékén

Pécs és környékén villanyszerelőt keres? Azt gondolnánk, hogy ennél mi sem egyszerűbb, mint beírni a Google keresőjébe: villanyszerelés Pécs. A találatokat látva azonban sok emberben felmerül a kérdés, hogy jó, de vajon ki a megbízható, kit hívjak, ki tudja megoldani a problémát? A cikkben erre igyekszünk választ adni.

Mi alapján válasszunk villanyszerelőt?

A villanyszerelés esetén kiemelt helyen szerepel a biztonság és a megbízható rendszer, így nem mindegy, hogy ki javítja meg az elektromos hálózatot a lakásban vagy a házban. Fontos, hogy a kiválasztott villanyszerelő tájékozott és kellően körültekintő legyen. Az sem árt, ha garanciát vállal a munkájára. Ezzel is mérni lehet, hogy mennyire megbízható.   

A másik fontos szempont az ár szokott lenni. Nem mindig a legolcsó megoldás a legjobb! A legtöbb esetben az alacsony árra még több egyéb költség is rárakódik, és a végén bizony ez nem is lesz annyira alacsony ár, mint az elején gondoltuk. Éppen ezért érdemes erre is odafigyelni, és az elején tisztázni a részleteket.

Pécs és környékén az Adakmin Kft. villanyszerelőit ajánljuk

Az Adakmin Kft. jó választás, mivel azon felül, hogy a legmagasabb színvonalú villanyszerelési szolgáltatást nyújtják, még 1 év garanciát is vállalnak az általuk végzett munkákra. Fontos számukra biztonságos és a megbízható elektromos hálózat kiépítése. Odafigyelnek a részletekre és a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak.

A csapat képzett és tapasztalt villanyszerelőkből áll, így képesek bármilyen típusú villanyszerelési munkát elvégezni társasházak, lakások és családi házak számára egyaránt.

Szintén jó választás az Adakmin Kft., ha fontos a gyorsaság, hiszen a cég SOS villanyszerelést is vállal. Így Ön nem marad sokáig áram nélkül. 

Ami pedig az árat illeti, a cég fix árakkal dolgozik, tehát nem érheti meglepetés a megrendelőt. Ez alól egyetlen kivétel van, ha hibakeresés, vagy javítási munka merül fel. Ott óradíj alapon történik a munkavégzés, amit előre tisztáznak.

Adakmin Kft. villanyszerelési szolgáltatásai

Legyen szó akár régi vagy új ingatlanról, mindegyik esetben fontos, hogy jól működjön az elektromos hálózat. Éppen ezért a szolgáltatások között szerepel a már meglévő hálózat korszerűsítése, valamint az új elektromos hálózat kiépítése is. 

További szolgáltatások:

  • új fogyasztók bekötése
  • új áramkör kiépítése
  • új konnektor kiépítése, meglévő áthelyezése
  • villamos hibakeresés, hiba kijavítása
  • egyéb villamossági szerelések, javítások.

Pécsi villanyszerelő elérhetőségei 

Amennyiben olyan kimagasló szolgáltatásra vágyik, ahol nem csak a gyorsaság számít, hanem a biztonság és a garancia is, akkor mindenképp az Adakmin Kft. a jó megoldás. A cég villanyszerelői megbízhatóan, maximális szakértelemmel végzik munkájukat, legyen szó javításról, vagy akár egy teljes komplett hálózatcseréről, felújításról. Villanyszerelési munkák elvégzéséhez az alábbi elérhetőségeken tudja felvenni a kapcsolatot az Adakmin Kft.-vel:

Telefon: +36-72/569-929

Emai: kapcsolat@adakmin.com

Összegezve: Amennyiben tehát Pécs és környékén megbízható villanyszerelőt keres, akkor az Adakmin Kft. a tökéletes választás az Ön számára.