//Indulnak a pécsi mixer tanfolyamok!

Indulnak a pécsi mixer tanfolyamok!

A járványhelyzet csillapodásával újból visszatérhetünk szokott életünkhöz és ennek hála újból kinyílnak a barista és mixer iskolák ajtaja is. Az ország más pontjaihoz hasonlóan így indulnak a pécsi mixer tanfolyamok is, amikről nem érdemes lemaradni, ha egy izgalmas, változatos, ugyanakkor stabil és jól fizető munkahelyre vágyik az ember.

Mixer tanfolyam Pécsen

Pécsen az egyik legjobb lehetőséget a minőségi mixer oktatásra a Bols Mixer Akadémia szolgáltatja, ahol nem csak kedvező anyagi feltételekkel várják a hallgatókat, hanem rugalmasan, gyakorlat orientáltan tanulhatunk, tapasztalt oktatók segítségével.

Milyen egy minőségi mixer képzés?

Egy valamire való tanfolyamon nemcsak a koktélok elkészítését, díszítését sajátíthatják el a tanulók, hanem olyan részleteket is megtanulhatnak, mint:

  • a protokoll szabályainak megfelelő felszolgálás,
  • a munkaterület és az eszközök előkészítése,
  • a vendégek fogadása és
  • a megfelelő kommunikáció.

Természetesen a Bols Mixer Akadémia pécsi mixer tanfolyamának indulását követően ezeket mind-mind elsajátíthatjuk a legjobb oktatók segítségével.

Képzési idő

Képzési idő terén mivel egy rendkívül intenzív képzési formáról van szó, a tanfolyam hossza maximum 6 hét, ami heti képzésekkel párosul, hetente 3 óra formájában. A nagyfokú rugalmasságot az is jól jelzi, hogy teljesen egyéni időbeosztás szerint is elvégezhetjük a tanfolyamot, így ugyanazt a magasszínvonalú képzést 3×3 órában is elvégezhetjük.

Ráadásul, ha úgy érezzük mi magunk is a legjobbat szeretnénk elérni, akkor az alapképzést követően lehetőségünk van a profi tanfolyamot is elvégezni. Ez egy szintén hasonlóan intenzív képzési forma tananyagban és képzési időben is, viszont sokkal többet nyerhetünk általa, a jobb kereseti lehetőségnek és még könnyebb elhelyezkedésnek hála.

Tanfolyam ára

A Bols Mixer Akadémia mixertanfolyamaink ára hallgató státusztól és képzettségtől függően változó képzési díjért vehetők igénybe, ami azt jelenti, hogy:

  • az alap mixer tanfolyam ára: kb 65.000 Ft, magántanulói státusszal: 125.000 Ft.
  • a haladó tanfolyam ára: kb 75.000 Ft, magántanulóként 85.000 Ft

Mixerek kereseti lehetőségei

Egy mixer tanfolyam elvégzése már csak az anyagiak miatt is megtérülő befektetés lehet, hiszen a bármixerek ma külföldön átlagon felüli pénzösszegeket visznek haza havonta. Sikeres vizsgát követően a gyors elhelyezkedés szinte biztos és pár év külföldi munkavégzéssel bárki megalapozhatja az itthoni jövőjét is. Az átlagkeresetek mixerként a következőképp alakulnak a nagyvilágban:

  • Óceánjáró luxushajó hajón: 450 000 – 850 000 Ft,
  • Németországban: 885 000 Ft,
  • Egyesült Királyságban: 780 000 Ft,
  • Magyarországon: 180 000 – 300 000 Ft.

A fentiek is jól szemléltetik tehát, hogy a befektetett tandíj hihetetlenül gyorsan megtérülhet, főképp ha vesszük a bátorságot és belevágunk egy külföldi kalandba.

Összegezve

A pécsiek számára tehát adott a lehetőség, hogy részt vehessenek egy intenzív, minőségi mixer, vagy épp barista képzésen, amivel aztán könnyebben elhelyezkedhetnek a nagyvilágban is, hogy a pénz és a munka miatt se kelljen aggódniuk a jövőben.