logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Hársfa Bútorház
Cím: 7625 Pécs, Névtelen u. 5.Telefon: 06-30/247-4242
Telefon 2: 06-30/247-4242

Bevezető

bútor, bútorház, bútoripari anyagok, matracok, kárpitozott bútorok, koloniál bútorok, szekrénysorok, konyhabútorok, étkezők, ajándékok, konyhai kiegészítők

Bemutatkozás

Gyurasics József a cég tulajdonosa -egyben ügyvezetője- faipari technikusként a Pécsi Faipari Szövetkezetben szerezte gyakorlatát a bútorgyártásban. 1985-ben magánvállalkozóként kezdte a bútorgyártást. Kezdetben koloniál bútorokat készített, kiegészítve és folytatva az időközben felszámolt Pécsi Faipari Szövetkezet által forgalmazott bútorok gyártását.

A folyamatos fejlődés mellett a megbízható minőség jellemzi az országos viszonylatban is egyik legnagyobb kínálatot nyújtó bútorcsaládot. A folyamatos fejlődés velejárója volt, hogy 1991-ben megalakult a Gyurasics Bútoripari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. A stílbútorok mellett ekkor már jelentős teret hódított minden egyéb bútor, különösen a konyhabútorok gyártása is. A kereskedelmi tevékenységre a bútoripari alapanyagok, segéd- és díszítőanyagok kereskedelme volt jellemző.

A fejlődés következő nagy állomása a 7500m2 területű telephely megvásárlása volt a Névtelen út 5. alatt. A raktárak folyamatos építésével párhuzamosan megindult a faforgács bútorlapok és egyéb lapáruk kereskedelme, ami jelentősen megnövelte a vásárlók számát, illetve a többi áru forgalmát is. A dolgozók létszáma folyamatosan nőtt. Egyre korszerűbb faipari gépeket vásároltunk, ami lehetővé tette a szolgáltatások bővítését (furnérozás, lapszabászat, élzárás, felületkezelés stb.), és a jobb minőségű munkát is.

Az üzletben a bútorgyártáshoz szükséges minden anyag megtalálható. Újabb nagy lépés volt a cég életében, amikor megvásároltuk a régi Faipari Szövetkezet 4 szintes irodaépületét, melyből megépítettük az 1000m2-es HÁRSFA bútoráruházat. Feladata elsősorban az, hogy a saját műhelyeinkben gyártott bútorokat árusítsuk, illetve megtervezzük az egyedi bútorokat, másodsorban kárpitozott bútorokat, étkezőket, kiegészítő bútorokat és ajándéktárgyakat, lakás-dekorációs termékeket forgalmazzunk külső beszállítóktól. Itt tartunk ma, de a fejlődés folyamatos, sok még a megvalósításra váró feladat.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink