logo
  
Keresés
> Részletes keresés
> Keresés törlése
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


 Foglalás és ajánlatkérés 

Hársfa Camping - Sellye
Cím: 7960 Sellye, Fürdő u. 101.Email: info@harsfacamping.hu
Telefon: 06-30/436-8140Telefon 2: 06-30/436-8140
Fax: 06-73/480-146Fax 2: 06-73/480-146
Internet: www.harsfacamping.hu

A képek megtekintéséhez kattintson ide!
Bevezető

szállás, szálláshely, camping

Bemutatkozás

A Hársfa Camping és Üdülőtelep ideális szálláshely mindazok számára, akik Sellyén és környékén kívánnak néhány kellemes napot eltölteni. Sátorhelyül szolgáló füves területének nagysága, a zárt parkoló és kerékpártároló, valamint az értékmegőrző a vendégek nyugalmát hivatottak biztosítani, villanytűzhellyel, mosogatóval szerelt konyhája, a tágas és kulturált vizesblokk pedig (külön helységgel mozgássérültek számára) a kényelmet és tisztaságot szolgálja.
A kemping területe sík, talaja füves, az utak, parkolók, lakókocsi beállók zúzottkővel borítottak, különösebb terepakadály nem található. Lakókocsik áramszedési lehetősége kiépített. A hársfák árnyában 4 főt befogadó apartman házzal (konyha, fürdőszoba, étkező, hűtő, nappali, stb.) várjuk a pihenni vágyókat. Zöld környezetben 60-80 főt befogadó filagória, melynek végében búbos kemence áll rendelkezésre a vendégink számára.
A kemping területére kutya, macska �természetesen a többi vendég nyugalmának szavatolása mellett� bevihető. Ha kedve támadna barangolni az ezer szépséget rejtő Ormánságban, kölcsönözzön nálunk kerékpárt, vagy tartson velünk egy kis, különösen a gyermekeknek örök élményt jelentő túrázásra! Szeretettel várjuk, legyen a vendégünk!


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink